Substral

Üzletünkben megtalája a Substral termékek teljes palettáját,melyek már évek óta nagy népszerűségnek örvendenek a hobbi kertészek között. Hobbi kertészeknek, mégis profi minőségben. Legyen szó akár gyepápolásról, szobanövényekről, vagy a kert virágairól a Substral tudja a megoldást. Olyan prémium termékek között válogathat, mint a gyomírtóval kombinált gyeptrágya, a hosszú hatástartamú burkolt műtrágyák, rovarírtós táprudak, külön speciálisan növényfajtákra kifejlesztett tápoldatok, tápsók. Ide tartozik a világ legjobbnak tartott totális gyomírtója a Roundup is.

Mivel webáruházunkban minden termékről részletes leírást talál, ezen az oldalon csak a termékcsoportokat ismertetjük:

  • tápoldatok: különböző kiszerelésben, virágzó és zöldnövényekhez, citrusfélékhez, kaktuszokhoz, orchideákhoz, vaspótláshoz.
  • táprudak: virágzó és zöldnövényekhez, balkonnövényekhez, orchideákhoz
  • osmocote: szabályozott tápanyagleadású műtrágyák szoba- és balkonnövényeknek, virágzó növényeknek, rózsáknak, fenyőféléknek, rododendronnak
  • növényvarázs: vízben oldódó műtrágya öntöző és levélműtrágyázáshoz. Balkon-kerti-virágzó- növényekhez, gyepre, klematiszhoz, fenyőfélékhez, rózsákhoz, rododendronhoz. Rendkívül gazdaságos.
  • gyepműtrágyák: 100 napos hatástartammal, különböző kiszerelésben és összetételben, az év minden szakaszára alkalmazható típusokkal. Gyomírtós és mohaírtós változatban is.
  • rovar- és gyomírtók: egyszerűen használható rovarírtó szerek, permet, koncentrátum és táprúd formájában. Gyomírtószerek, koncentrált és szóróflakonos változatban.

 

 

Főmenü

Ugrás a webáruházba