Levélmütrágya

Agroleaf Power - az igazán hatékony lombkezelés!

 

Az Agroleaf Power a Scotts cég egyik legkiválóbb vízben oldódó, levélen keresztül ható műtrágyacsaládja. Az Agroleaf továbbfejlesztett változataként 2008-tól érhető el a hazai termelők számára.
Az Scotts vízoldható műtrágyáinál már megszokott magas fokú hatóanyag-tisztaság jellemzi. Ennek köszönhetően a növények gyorsan reagálnak a kezelésekre. A termékcsalád tagjainak makroelem-összetétele a növényi életszakaszokhoz igazodik, és tartalmazzák a növények számára fontos összes mikroelemet is, amelyek a Scotts által szabadalmaztatott M77 kelátformulában vannak jelen a termékben. Az M77 kelátcsomagnak köszönhetően a mikroelemek garantáltan és gyorsan a bejutnak a növénybe, és rövid idő alatt kifejtik hatásukat. A készítmény magas pH-jú vízben is kiválóan oldódik, stabil kelátokat képez, ezáltal a mikroelemek nem csapódnak ki, könnyen felvehető formában maradnak.
Az új Agroleaf Power lombtrágya-készítmények különlegessége, hogy fotoszintézis-aktivitást növelő biostimulátort is tartalmaznak. Az Agroleaf Power hatása tehát nemcsak gyors és látványos, hanem a biostimulátornak köszönhetően tartós is. Erre a kettős hatásra utal a csomagolásán feltüntetett DPI (Double Power Impact) jelölés.
Az Agroleaf Power levéltrágya használata fokozza a növények betegségekkel, kórokozókkal, illetve a kedvezőtlen környezeti tényezőkkel (pl. fagy) szembeni ellenálló-képességét. Növeli a termésmennyiséget, pozitívan befolyásolja a termés minőségét, javítja a tárolhatóságot.
Ideális rendszeres megelőző kezelésekhez, vagy hiánytünetek esetén kiegészítő kezeléshez.

Az Agroleaf Power műtrágyával az eredmény is gyors!

  • Gyors és azonnali növényi reakció
  • A legtisztább alapanyagokból készül, magas hatóanyag-tartalommal
  • Különleges M77 kelátcsomag a hosszabb mikroelem-hatásért
  • Nem tömíti el a permetező berendezést
  • Gyorsan és tökéletesen oldódó forma
  • A legtöbb vegyszerrel keverhető
  • Praktikus, 2 és 15 kg-os csomagolásban kapható

 

 

 

Típusok, összetételek:

Agroleaf Power "Magas N" 31+11+11+ mikroelemek

Agroleaf Power "Magas P" 12+52+5 + mikroelemek

Agroleaf Power "Magas K" 15+10+31 + mikroelemek

Agroleaf Power "Total"     20+20+20 + mikroelemek

Agroleaf Power "Calcium"    11+05+19+2,5MgO+9CaO+mikroelemek

 

Főmenü